Un nou circ en familia amb unes 200 persones a l’Escola de circ Rogelio Rivel, l’Estruc i La Circoteca

  El cap de setmana passat l’Escola de circ Rogelio Rivel a Barcelona, l’Estruc a Sabadell i LA Circoteca de la cia Passabarret a Valls van acollir una nova edició del Circ en Família organitzat per la Xarxa d’Espais de Creació de Catalunya (XECC). En total, quasi unes dues-centes persones entre infants i adults van poder gaudir d’aquesta activitat pensada per tastar circ tot divertint-se en familia.

 Aquest cap de setmana La Crica, espai de circ de Manresa, acollirà Circ en Família diumenge 14 de febrer d'11h a 13h (2 euros per personas, alumnes de la Crica gratuït).

La pròxima edició del Circ en Família serà el cap de setmana del 2 i 3 d'abril. Aviats us informarem dels espais que hi participaran i els seus horaris.

La XECC és una xarxa d’espais públics i privats que ofereixen recursos per a la creació, l’entrenament, la formació, la producció, l’exhibició o la distribució de circ amb l’objectiu de difondre i promoure aquesta art escènica.

La Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya (la XECC) està formada per 17 espais d’arreu de Catalunya: l’Ateneu Popular de 9 Barris, l’Almazén, La Nave Espacial, Gente Colgada, Escola de Circ Rogelio Rivel, La Central del Circ, (Barcelona), Ca l’Estruch (Sabadell), Circ Cric (Sant Esteve de Palautordera), Circo Los (Sant Celoni), Cronopis (Mataró), La Circoteca de Passabarret (Valls), La Crica (Manresa), La Llançadora i Roca Umbert (Granollers), Tub d’Assaig 7.70 (Terrassa), El Circ de les Mussaranyes (Reus), Escola de Circ Saltimbanqui (Vilanova i la Geltrú). La XECC ha estat impulsada per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC).

La Crica celebra el circ en familia aquest dissabte 12 de febrer

Compartiu aquesta notícia