L'APCC organitza una sessió formativa sobre com presentar projectes d'arts escèniques

Presentar un projecte artístic en 5 o menys minuts: com fer-ho? En fires, jornades i trobades amb programadors i gestors culturals els actors, ballarins i artistes de circ han de donar a conèixer els seus espectacles en un temps molt reduït. En aquesta sessió formativa us ajudarem a saber com explicar en públic el vostre projecte de forma ràpida, clara i concisa a programadors, productors, finançadors, espectadors, etc.


Les associacions professionals d’arts escèniques AADPC, TTP, APdC i APCC amb la col·laboració de la SGAE organitzen conjuntament aquesta nova sessió formativa per als seus socis i sòcies, i tots aquells altres professionals que hi estiguin interessats. La formació, que tindrà una important part pràctica, anirà a càrrec d’Alberto Lacasa. Emprenedor, porta anys dedicat al món de la comunicació des del punt de vista de la producció audiovisual i de la formació. Entre d'altres temes, parlar en públic és un dels aspectes en què més ha treballat i preparat a persones per millorar les seves habilitats comunicatives.


La sessió tindrà lloc el dimecres 30 de març a la seu de la SGAE en horari de 10h a 14h. Les places són limitades i el preu per als no socis/sòcies és de 5 euros.


Més informació


Destinataris

Professionals de les arts escèniques que necessitin saber explicar breument els seus projectes


Programa
-Perquè necessitem tenir preparada una presentació del nostre projecte?
 -Com preparar la presentació:
. Com estructurar-la: missió i visió del nostre projecte
 .Tècniques per explicar ràpidament el nostre espectacle
 .Tècniques per parlar en públic
 
Expert

Alberto Lacasa
Productor audiovisual i formador en l'àmbit de la comunicació.

Calendari

Dimecres 30 de març de 2016

Horari
De 10 a 14h
Lloc
Seu SGAE. Passeig Colom número 6. Barcelona

Inscripcions:

A través d’aquest formulari. Places limitades.


Preu: 5 euros. Sessió gratuïta per a socis de les entitats organitzadores.


Organitzada per l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP), l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC). Col·labora la SGAE.
 

Freepik

Dimecres 30 de març a les 10h, cal inscripció prèvia

Compartiu aquesta notícia