Circ Pànic, Leandre, la Industrial Teatrera i Mumusic Circus al FIT de Vila-real

Les arts de carrer es donen cita a Vila-real el primer cap de setmana de maig en el Festival Internacional de Teatre al Carrer, FITCarrer, una mostra de teatre en espais urbans que converteix cada any Vila-real en la capital de les arts de carrer de la Comunitat Valenciana, amb espectacles, conferències i el lliurament del premi Ramón Batalla. Diverses companyies catalanes de circ estan presents a la programació, com Circ Panic, Leandre, la Industrial Teatrera o bé Mumusic Circus.

Del 4 al 8 maig, arriba als carrers i places de Vila-real el 29é FITCarrer, amb 22 companyies internacionals, 15 localitzacions i més de 30 espectacles i activitats. I en aquesta edició, a més, amb coproduccions, jornades de debat i un prefestival a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Teatre. El FITCarrer lliurarà enguany el Premi Ramón Batalla al Festival Internacional de Teatre De carrer de Matances (Cuba).

Pel que fa a les companyies de circ procedents de CAtalunya, Circ Panic portarà el seu espectacle L'home que perdia els botons, Leandre el seu Iceberg, la Industrial TEatrera el seu nou espectacle Nàufrags i Mumusic Circus mostrarà diumenge Merci Bien.

El Festival Internacional de Teatre de Carrer neix a Vila-real en 1988 de la mà de la companyia local Xarxa Teatre. Des de llavors, el certamen ha anat creixent i consolidant-se fins a convertir-se en una de les cites més destacades del calendari internacional de les arts de carrer i l'únic festival d'aquestes característiques en tota la Comunitat Valenciana.

Podeu consultar la programació en l'enllaç adjunt.


 

Enguany aquest festival d'arts de carrer arriba a la 22a edició

Compartiu aquesta notícia