Cerca avançada

Per nom

Fabrizio Giannini

Procedent del món de la dansa (dansa esportiva, dansa clàssica i contemporània, danses tradicionals del Mediterrani), es llicencia en Educació Física en el ISEF de Nàpols en 1997.


En 2002 comença la seva formació circense a l'escola de circ Carampa de Madrid, on s'especialitza en Portés Acrobàtics i Banquines amb Armando Rabanera Muro.

Fundador de les companyies Cirque Vague (2002-2006) i Circo de la Sombra (2006-2009), en 2009 comença una nova aventura amb la creació de la Companyia de Circ "eia", de la qual assumeix la codirecció artística i la distribució internacional.

Porta el seu treball com a artista i creador amb una forta implicació en el sector, arribant a la presidència de l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC) del 2012 al 2019.

És membre del consell artístic de La Central del Circ de Barcelona, i està compromès en diversos projectes d'acompanyament amb companyies i artistes emergents (Zirkus Morsa, Madame Gaüc, Ajpu Circo - Ileana Ortega, Maria Palma, Luna Papía).

 

 

Àmbit:
Artistes de circ, Direcció artística i altres, Formadors/es en circ, Gestió
Disciplines:
Acrobàcia a terra, Altres disciplines de direcció artística, Dansa, Direcció artística de festivals, esdeveniments, equipaments, Direcció d'espectacles, mirada externa, Distribució, Gerència, Il·lusionisme, Mans a mans, Moviment - coreografía, Música, Producció
Província:
Barcelona

Compartiu aquesta fitxa

Galeria

Espectacles