Socis/es

Associa't

Associar-se a l'APCC significa sumar-se al col·lectiu de professionals de circ que defensen els seus drets i treballen per millorar les condicions de tot el sector.
L'APCC treballa en la constant tasca de difusió i promoció del circ, per aconseguir millores professionals i de reconeixement públic per a tot el sector, i per proporcionar regularment a totes les persones associades informació d'actualitat i formació per a l'exercici de la seva professió. 

1. Qui pot ser soci/a?

Qualsevol persona individual de qualsevol procedència que es dediqui professionalment al circ i tingui dos anys d'experiència (sigui de l'àmbit artístic o formatiu com dels camps de la tècnica, l'empresa, la gestió, la producció, la direcció, la dramatúrgia, l'escenografia, el periodisme, etc).
Les persones que estudien a les escoles professionals de circ (els anys de formació i el 1r any d'inserció laboral) també es poden associar amb unes condicions econòmiques especials i podran disposar del carnet acreditatiu, descomptes en activitats i informació actualitzada.

2. Quotes

Quota Professionals: 120 € anuals // 30€ trimestrals (Quota d'inscripció: 15€)

Quota prof. amb descompte per cies o projectes amb 2 persones sòcies: 84€ anuals per persona / 21€ trim

Quota prof. amb dte per cies o projectes amb 3 persones sòcies: 78€ anuals per persona/ 19'5€ trim

Quota prof. amb dte per cies o projectes amb 4 persones sòcies: 72€ anuals per persona/ 18€ trim

Quota prof. amb dte per cies o projectes amb 5 o més persones sòcies: 66€ anuals per persona / 16,5€ trim


El descompte s'aplicarà a professionals membres d'una mateixa companyia i a les persones que formen part de l'equip de gestió dels projectes de circ.

La resta de quotes són les següents:

Quota estudiants: 30€ anuals. S'aplicarà als i les alumnes d'escoles de circ durant l'últim any d'estudis i l'any posterior.

Quota persones jubilades: 30€ anuals.

Quota persones residents a l'estranger: 30€ anuals. No permet accedir a tots els serveis, com per exemple els assessoraments.

(Les persones amb dret a qualsevol descompte poden triar aquesta quota, com a manera de col·laborar de forma solidària amb l'APCC).

A més, l'APCC ofereix certs descomptes per a persones amb circumstàncies que dificulten l'exercici de la seva professió, ja sigui per temes de salut o de conciliació familiar.

Descompte per a persones responsables de família nombrosa o monoparental: 50% de la quota fins que els fills o filles siguin majors d'edat 60€ anuals / 15€ trimestrals

Descompte per lesió de llarga durada (més de 3 mesos): 50% de la quota durant el temps de baixa - 15€ trimestrals

Descompte per maternitat (per artistes): 50% de la quota durant 1 any - 15€ trimestrals

Permanència mínima: 1 any

3. Avantatges i descomptes

Si t'associes tindràs accés a tot un seguit d'avantatges: accedir a l'àrea privada de socis/es amb informació professional amb convocatòries, ofertes de treball i ajuts; assessorament gratuït, gaudir de descomptes a teatres, cursos de formació, serveis professionals, etc), i moltes coses més.

4. Com associar-se

  1. Omple el formulari d'inscripció
  1. Adjunta el teu currículum. Si no pots acreditar la teva experiència formativa o professional en l'àmbit del circ, cal que enviïs a apcc@apcc.cat l’aval de 2 membres de l’APCC; dos socis/es han d’informar a l'Associació reconeixent la teva trajectòria professional // Llista de socis/es en aquest enllaç

La teva admissió serà valorada en la següent reunió de la junta i, tot seguit, et notificarem la teva incorporació per correu electrònic.

5. Com donar-se de baixa

Si en algun moment no vols continuar sent soci o sòcia de l'APCC, cal que ens enviïs un correu electrònic a apcc@apcc.cat per avisar-nos.