La Inauguració de Cia. Las Kakofónikas a Barcelona

Inici:

Final:

12h  i 17h 

 

Carrer del Consell de Cent, 140. Barcelona

La Inauguració

Cia. Las Kakofonikas

Catalunya

Circ

Edat recomanada: a partir de 8 anys

L'equip de Marie Claire Eventos està enllestint els preparatius per celebrar un acte públic seguint els protocols que demana La Inauguració. Ara bé, amb la celebració a punt de començar, les tres integrants de l’equip viuran (i provocaran) tot d’incidents que transformaran aquest acte solemne en una festa hilarant, boja i participativa... que podria acabar passada per aigua!

La Inauguració parla de l’absurd de les formalitats, les formes i les jerarquies instaurades per tradició; la Cia. Las Kakofonikas es pregunta per a què serveixen, i per respondre-hi juga amb tot allò que envolta una cerimònia inaugural. Amb direcció de Sergi Estebanell, la seva proposta ens farà pensar, també a nosaltres, en l’arbitrarietat i el despropòsit d’algunes normes socials!

Motivades per l’absència de companyies de teatre de carrer formades exclusivament per dones, Emma Bassas, Marta Renyer i Maria Rosa van decidir crear la seva pròpia, Las Kakofonikas. El motor que impulsa el seu treball és fer visible la figura de la dona còmica en l’espai públic. La ironia, el risc i la transgressió són els elements que aquestes tres actrius i pallasses utilitzen a La Inauguració, una crítica en clau d’humor.

Durada: 40 minuts.


Preu

GRATUIT


Compartiu aquest esdeveniment