Jornada amb tallers i entrenament lliure conjunt del Col·lectiu de Professionals de Circ de Girona

Dia:

Salt i Girona

Des del Col·lectiu de Professionals de Circ de Girona, impulsen la "primera jornada" basada en un matí destinat a tallers per a tots els nivells i una tarda d'enterament lliure conjunt, distribuïts entre la NAU 10; espai d'entrenament i formació continuada del Col·lectiu situada a l'Ateneu Coma Cross de Salt conegut com "La Guixera", i a la Sala d'Assaig de El Canal.

La trobada es celebrarà el dia 30 de desembre de 2023. Els tallers tindran una durada d'entre 2,5h o 3h, depenent de la disciplina. Es podrà escollir entre "Dragon staff Partnering and Traps" amb Aram Sempervirens, "Verticals" amb Marta Bolívar o "Straps" amb Lula Fernández.
La intenció d'aquestes formacions és poder descobrir i/o aprofundir més en una tècnica concreta i proposar aquest espai per compartir coneixements, espai i aficions.

Paral·lelament, s’organitza un dinar comunitari "de traje", i després, de 16 a 20h, hi haurà Espai d'Entrenament Lliure obert a tothom a la mateixa Nau 10 per compartir ofici i passió, curiositat i joc, i fer-ho en un espai obert a qualsevol col·lectiu, treballant sempre des de l'interseccionalitat i els drets culturals.

Així doncs, proposen aquest dia per a reunir a totes; professionals, curioses i/o aprenents, i crear aquest espai entorn al circ i al territori.
La reserva de plaça per als tallers es pot fer AQUI.


Compartiu aquest esdeveniment