La innombrable d’Alba Sarraute & Les Ofèlies a Can Gassol

Dia:

19h

Plaça de la Pepa Maca, 15. 08301 Mataró

La Innombrable és una adaptació contemporània de la tragèdia Macbeth de William Shakespeare. Sis artistes de circ exploraran les emocions tabú que s'oculten a la societat, i com aquestes poden conduir a la creació de governs totalitaris capaços de portar la humanitat a un terrible destí. A través d'una narrativa surrealista, l'obra cerca qüestionar les percepcions socials sobre la salut mental i la necessitat de buscar ajuda i suport, en comptes d'ocultar o negar aquestes emocions.

En l'assaig obert confluiran també dos àmbits amb els que està treballant la companyia en el seu procés de creació.
En primer lloc, hi intervindrà l'ONG Open Arms que farà viure al públic un naufragi i un rescat, portant-lo així al punt de partida de La Innombrable: una platja on acaben d'arribar persones migrades. I, en segon lloc alumnes del Batxillerat de Música i Arts Escèniques de l'Institut Laia L'Arquera participaran directament de l'assaig. Aquesta col·laboració és fruït del treball realitzat per la companyia per tal d'apropar els alumnes al procés de creació del seu espectacle.

Aquesta activitat forma part d'un programa de difusió dels Premis Nacionals de Cultura impulsat pel Consell Nacional de la Cultura i de les Arts amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mataró. 

Organitza: Consell Nacional de la Cultura i de les Arts i Ajuntament de Mataró.


Preu

Gratuït amb reserva d'invitació


Comprar entrades


© Sílvia Poch

Compartiu aquest esdeveniment