Zloty de Cia. Pau Palaus al Passatge Insòlit

Inici:

Final:

21/10/23 – 20h30

22/10/23 – 20h

Jardins de la Torre Balldovina. Santa Coloma de Gramenet

Zloty parla de la història de dos personatges, ex components d'un antic circ ambulant de principis del segle passat. Dos personatges que es queden sense ofici després que una gran tempesta els destrossi la carpa, obligats a la força a parar de treballar.
La companyia es dissol i aquí comença el seu fracàs, la seva agredolça decadència.
Ara només queden ella i ell, les ànimes més innocents i inconscients de la companyia.
El pallasso i la músic que, a remolc amb la seva carpa trencada i el camió amb el que movien el circ, fan camí. Per inèrcia. Sense rumb. Observadors d'un món canviant.
No poden deixar de ser el que sempre han sigut, així que intenten per sobre de tot, seguir. Refugiant-se en la seva professió. En el riure.
En el desig del camí, el camió, l'únic que semblava seguir endavant i no abandonar-los mai, s'espatlla. l aquí comença Zloty: en el propòsit d'arreglar el camió és on, sense pretendre-ho, ens mostren la seva història, ens en fan còmplices i la compartim.
Com han arribat fins aquí? La seva vida en llibertat, els seus defectes... intentant sigui com sigui, arreglar el camió i seguir.
Un pallasso que es despulla per mostrar-nos lo que hi ha darrera la màscara, "maquillant-se i desmaquillant-se". L'ofici, és part ja inseparable d'ell.
La música ens acompanya emocionalment i en cada escena.
Treballem amb una posada en escena poètica i potent, amb el contacte amb l'espectador.
Amb la vulnerabilitat que ens humanitza. Amb la complexitat de la senzillesa. Amb l'entranyable per real, amb el que queda dins nostre quan tot acaba, quan es tanca el teló.... I és també per això que ZLOTY succeeix en un petit espai tancat on la respiració, el tacte i la mirada, no poden no trobar-se.
 


Compartiu aquest esdeveniment