Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus calendar in Catalonia

Circus calendar in Catalonia

<< Other Show

Tesseract a l'Antic Teatre

Company/Entity:
Nacho Flores Company
Starts:
20 September 2014
Ends:
21 September 2014


Data: 20 i 21 de setembre
Hora: 21h dissabte, 20h diumenge
Artista – companyia: Nacho Flores Company
Espectacle: Tesseract (workinprogress)
Gènere / Temàtica: Circ
Durada: 20-30min aprox.
Preu: 6€
Estreno: Workinprogress

Equilibrista i actor: Nacho Flores
Músic i Regidor: Sandro Angius
Titellaire i Tècnica d‘Escena : Anaé Barthelemy
Coproducción Antic Teatre / Adriantic


Sinopsi
Tesseract dóna sentit al significat més pur del circ: transformar l’ordinari en extraordinari. Amb una tècnica circense inèdita fins ara, ens fa gaudir de la seva plàstica i al mateix temps ens manté en màxima tensió amb equilibris impossibles.

L’Espectacle ens submergeix en un univers on els objectes i el mateix actor han de lluitar constantment amb la gravetat, un veritable atemptat contra Newton. Si Newton hagués vist l’espectacle, hagués tardat 10 anys més en descobrir la seva teoria (a menys que hagués caigut un dels cubs al seu cap).

En l’univers de Tesseract es creen escultures efímeres com mandales tibetans que transformen l’escenografia en una arquitectura de l’instant


Nacho Flores va estudiar informàtica. Anys més tard va anar viure a Amsterdam on descobreix el circ. I després d'un llarg viatge on es forma a l’Escola Carampa, amb Mar Navarro, amb Lecop, a Buenos Aires, Moscou i Toulouse decideix investigar i crear la seva pròpia disciplina.

Alessando Angius és músic. Amb 10 anys d’experiència com a tècnic de llum i so, des de fa 3 anys es dedica al món del circ en exclusiva. Això li va permetre captar l’essència del circ i els seus moviments en espectacles de petit i gran format.

Anae, de pares músics i còmics, va nàixer al mig de l’espectacle. Es va graduar a la ENSAIT.
La seva curiositat per conèixer diferents pràctiques teatrals la va fer treballar amb la Royal Shakespeare Company, Royal de Luxe a França i amb l’Opera de Lyon, Burdeos, Toulouse, Touen i al Festival d’Opera de Aix en Provence
 

Related links