Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus calendar in Catalonia

Circus calendar in Catalonia

<< Other Course

Taller intensiu Simbiosi Dansa i Trapezi Fix amb Oriol Escursell i Laia Santanach

Company/Entity:
Escola de Circ Rogelio Rivel
Starts:
22 December 2014 - 11:00h
Ends:
24 December 2014 - 14:00h
Address:
C/ Portlligat 11-15
Place:
08042 Barcelona
Price:
75

 22, 23 i 24 de desembre, d’11 a 14h 

Sobre el taller:

Apropar la dansa i el trapezi fins a convertir-los en un mateix llenguatge. Començarem amb un primer bloc de treball de moviment i un segon bloc de trapezi, on podrem integrar el treball realitzat des del punt de vista de la dansa. Dos cursos i dos llenguatges es fusionen en un. Al finalitzar els dos blocs s’integrarà la feina feta.

Sobre l’Oriol i la Laia:

Oriol Escursell inicia la seva carrera al món del circ amb la companyia Escarabellosl’any 2005, després de conèixer a Daniel Guerreroamb qui més tard fundaranSuitcase Circus (www.suitcircus.com).Diplomat en fisioteràpia per la UAB. Comença els seus estudis de circ aBuenos Aires i més tard aScuola di Circo Flic a Torino, on al 2012 es graduarà en l’especialitat de trapezi fix.Participa enNusos de dansa i Circa l’Ateneu Popular de 9 Barris, “How to fall”(Cohdi Harrell), 1714(Cligbcn), El Banquet (Laura Vilar i Miquel Barcelona).

Laia Santanach es forma a Barcelona i obté el certificat Advanced en tècnica clàssica de la R.A.D. Al 2006 rep la convalidació d’estudis a l’Institut del Teatre, on comença a treballar durant 5 anys com a suport docent per al CSD. Com intèrpret treballa en companyies nacionals, Plan b ( Arantxa Sagardoy-Alfredo Bravo), Pepe Hevia Danza, Transit Dansa, Roberto G. Alonso entre d’altres,  i internacionals com Jean Philippe Dury i Idam Sharabi. També va participar en diverses produccions al Gran Teatre del Liceu amb La Fura dels Baus i Comediants entre d’altres. A nivell docent dóna classes a vàries escoles de Barcelona, Area, UAB, Escola de Circ Rogelio Rivel, NunArt, entre d’altres.