Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus calendar in Catalonia

Circus calendar in Catalonia

<< Other Show

Cabaret Petrificat d'Escarlata Circus al Teatre Principal d'Olot

Company/Entity:
Escarlata Circus
Starts:
19 March 2015 - 21:00h
Ends:
19 March 2015
Address:
Teatre Municipal d¡Olot Pgasseig d'en Bla, 5y
Place:
Olot
Price:
9€

Un home es desperta botxí i víctima alhora damunt d’una pilona de carnisser. Neix la gana. Neix la contradicció. Neix el diàleg. Neix la por. Neix l’habilitat. Mor la vanitat. Mor l’enveja. Mor l’avarícia. Mor la vergonya.
Aquests naixement i aquestes defuncions són fruit d’un procés de joc, d’un procés emotiu de l’actor-artista. Quan la matèria ens dona respostes amb qüestions encara més complexes, només podrem respondre amb el joc.
Una ombra juganera s’esmuny de la punxa esmolada dels ganivets. Els membres del cos humà es revolten i lluiten per no fer-se mal. Un cor petrificat juga pel damunt del cos humà acaronant-lo. El fang viu transformacions alienes al seu estat letàrgic. El fuet es transforma en serp sorollosa i espetegant, és la columna vertebral de l’amor i del vici. El ganivet vol immortalitzar l’ombra de l’home. Aquell home que busca dins seu i troba un pallasso carregat amb un cor més gros que una carbassa. Un altre cor petrificat.
Ballen, riuen i s’estimen, els humans en general; això és el que ens agradaria. Al pallasso i a la pedra també.
Acaba l’espectacle i no sabem el que ha passat, però sabem que l’home pot ésser efímer i la pedra eterna. Sabem que l’home pot ésser etern i la pedra efímera.
Continuem sense saber-res


Idea original Jordi Aspa – Escarlata Circus
Escriptura Jorge Picó i Jordi Aspa
Direcció Jorge Picó
Artista de circ Jordi Aspa
Acompanyament artístic Bet Miralta
Còmplice esporàdic Andrés Lima
Coproducció CAET de Terrassa, LA SALA Miguel Hernández de Sabadell, MA SCÈNE NATIONAL de Montbéliard, THÉATRE DE L’AGORA Scène National d’Évry, MERCAT DE LES FLORS Barcelona, LE CONSEIL GÉNÉRALE DE L’ESSONNE Departement de l’Essonne

Durada: 60 minuts