Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus calendar in Catalonia

Circus calendar in Catalonia

<< Other Show

FIARTS Festival Intercultural d’Arts de Carrer

Starts:
10 July 2015 - 18:30h
Ends:
10 July 2015
Address:
Plaça del Poeta Boscà (Barceloneta)
Place:
Barcelona

La Plataforma Cultural AMA presenta: FIARTS BCN 2015 Festival Intercultural d’Arts de Carrer10 de juliol. 18:30h. , Barceloneta. 08003
 

Tomàs Taboada "Little Testa" presenta "Vola!"

Nascut a Rosario (Argentina), Tomàs Taboada, és artista de circ des dels 19 anys. S'especialitza en malabars amb diàbolos, clown i dansa contemporània. "Vola!" és un espectacle de malabars amb diàbolos combinat amb tècniques de dansa contemporània. Una recerca original i plàstica on el cos i l'objecte entren en comunió per moure's al mateix ritme.


Nikolay Nosenko

S’inicia a l'escola de circ de Kíev a l'edat de 6 anys, la seva tècnica i seguretat a l'escenari l’ han fet viatjar pel món amb la seva proposta d'equilibris sobre rul·los, un numero fort, de risc, entretingut i fluid el qual no deixa de sorprendre al públic present.


Abadá Capoeria
Entitat brasilera sense ànim de lucre de suport i desenvolupament de l'art Capoeira. La Capoeira, és una manifestació artística que va néixer al Brasil creada per pobles africans. És un art que engloba moltes disciplines com la música; el cant; la gimnàstica i la construcció d'instruments musicals.


Duo Laos

Espectacle de format curt on dos artistes argentins proposen transmetre les seves inquietuds i les seves vivències més profundes com a parella. Un viatge a un univers creant una atmosfera única amb picardia i humor. El tango i els seus adornaments. El rock llatinoamericà i la dansa clàssica. L’acrobàcia d’un duo i la seva intimitat. Entrega, desafiament, sinceritat amb ridiculesa i l’absurd de les nostres actituds.


Sentimiento Cimarrón
Folklore colombià
Companyia de dansa de folklore colombià dirigida per Katerine Olivarez i Jose Luis Zambrano. Els seus espectacles són una recreació de les principals manifestacions populars de Colombià plenes de colorit i alegria.


Brayan Gambi

Equilibri sobre escala
Brayan Gambi és un artista francès de nivell internacional considerat com un dels millors acròbates. És actualment l'únic artista capaç de baixar i pujar a una escala de 15 graons sobre una sola mà. Acompanyat per la seva germana Elena realitzen salts a la corda. Artista polivalent que representa la tercera generació d'una família circense.


Mossos de Pista: CIRKONITA
Els mossos de pista entren, surten, carreguen, descarreguen, munten, desmunten. Despistats, oblidats, ignorats, imprescindibles. La seva sola presència ens evoca la vela de circ i la flaire de les serradures. Si els veieu és que la funció és a punt de començar.


Karmen Cuellar
Dansa africana
Karmen Cuellar és ballarina i professora de dansa africana i contemporània. Farà una mostra de dansa de l'oest africà amb fusió de dansa contemporània.


Toto Malabars
Es va iniciar en una petita escola de circ a Xile l'any 1997 especialitzant-se en la branca de malabars. És integrant i fundador de la companyia Net Duet des de l'any 2001. Actualment Luis Niño resideix a les illes canàries i treballa amb les seves tres creacions en solitari. Chemical Juggler és una d’aquestes.

Presenta Joselito ¨El de la voz de oro¨
Mestre de cerimònies. En el caos no hi ha error.

Amb la col·laboració del Centre Cívic Barceloneta i l'Ajuntament de Barcelona. Forma part del VII Cabaret Jove a la Repla.

Related links