Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El festival Gira Circ en consolida en la seva segona edició

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

El festival Gira Circ en consolida en la seva segona edició

Tindrà lloc del 19 al 21 d'agost al petit municipi de Collsuspina

El festival GiraCirc de Collsusupina al Moianès torna enguany en la seva segona edició, més consolidat i amb una programació que acull un total de 15 companyies. El director artístic del festival, Moi Jordana, ha explicat que s'ha inclòs el nombre màxim de disciplines de circ: malabars, acrobàcies aèries, equilibris acrobàtics, màstil, clown, monocicles i equilibrisme, tant de circ clàssic com contemporani.

Enguany entre d'altres es podran veure La Bella Tour, Circ Los, Pessic de Circ, Professor Karoli, Krusty Show i cia Moi Jordana.


En la roda de premsa de presentació del festival Moi Jordana va aprofitar també per fer una crida a les administracions públiques, entitats privades i empreses, per recordar-los que el circ és art, és espectacle i és cultura i que necessita de la seva aportació per seguir creixent.

El GiraCirc neix fruit de la suma i la iniciativa de tres ànimes inquietes: Xavier Vinuesa, de l’Associació Artística Desperta Espurnes; Moi Jordana, de Moi Jordana Companyia de Circ; i Oriol Batlló, alcalde de Collsuspina; que, juntament amb un nombrós equip de voluntaris del poble de Collsuspina van fer possible la primera edició d’aquest festival celebrada l'any passat el 22 i 23 d’agost.

 

Enllaços relacionats