El festival Gira Circ en consolida en la seva segona edició

El festival GiraCirc de Collsusupina al Moianès torna enguany en la seva segona edició, més consolidat i amb una programació que acull un total de 15 companyies. El director artístic del festival, Moi Jordana, ha explicat que s'ha inclòs el nombre màxim de disciplines de circ: malabars, acrobàcies aèries, equilibris acrobàtics, màstil, clown, monocicles i equilibrisme, tant de circ clàssic com contemporani.

Enguany entre d'altres es podran veure La Bella Tour, Circ Los, Pessic de Circ, Professor Karoli, Krusty Show i cia Moi Jordana.


En la roda de premsa de presentació del festival Moi Jordana va aprofitar també per fer una crida a les administracions públiques, entitats privades i empreses, per recordar-los que el circ és art, és espectacle i és cultura i que necessita de la seva aportació per seguir creixent.

El GiraCirc neix fruit de la suma i la iniciativa de tres ànimes inquietes: Xavier Vinuesa, de l’Associació Artística Desperta Espurnes; Moi Jordana, de Moi Jordana Companyia de Circ; i Oriol Batlló, alcalde de Collsuspina; que, juntament amb un nombrós equip de voluntaris del poble de Collsuspina van fer possible la primera edició d’aquest festival celebrada l'any passat el 22 i 23 d’agost.

 

Tindrà lloc del 19 al 21 d'agost al petit municipi de Collsuspina

Compartiu aquesta notícia