Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Comença la creació del 24è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9Barri

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Comença la creació del 24è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9Barri

Els artistes que es posen sota la direcció de Marcel et ses Drôles de Femmes són i Mila Martínez, Agnés Sales, Gines Belchi, Gewnn Buczkowski i Marta Camuffi

El 24è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9Barris comença a caminar i ja compta amb els artistes participants. La direcció, a càrrec de Marcel Vidal i Marine Fourteau de la companyia Marcel et ses Drôles de Femmes, ha escollit a Mila Martínez, especialista en corda llisa i corda volant, Ginés Belchi, acrodansa i membre de la companyia El lado oscuro de las Flores, Agnès Sales,ballarina de la companyia Hector Plaza i Agnés Sales, Gewnn Buczkowski, artista francesa especialista en trapezi fixe, Marta Camuffi, especialista en suspensió capil•lar i patinadora.

Aquests artistes van ser escollits per la direcció artística en una audició en format taller amb un total de 26 artistes de Catalunya i França.

El Circ d’Hivern s’estrenarà com sempre el mes de desembre a l’Ateneu Popular de 9Barris i s’allargarà a la cartellera fins el mes de gener. La producció del 2018, “Nu”, es podrà veure aquests dies  a la Fira Trapezi a Reus.