Comença la creació del 24è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9Barri

El 24è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9Barris comença a caminar i ja compta amb els artistes participants. La direcció, a càrrec de Marcel Vidal i Marine Fourteau de la companyia Marcel et ses Drôles de Femmes, ha escollit a Mila Martínez, especialista en corda llisa i corda volant, Ginés Belchi, acrodansa i membre de la companyia El lado oscuro de las Flores, Agnès Sales,ballarina de la companyia Hector Plaza i Agnés Sales, Gewnn Buczkowski, artista francesa especialista en trapezi fixe, Marta Camuffi, especialista en suspensió capil•lar i patinadora.

Aquests artistes van ser escollits per la direcció artística en una audició en format taller amb un total de 26 artistes de Catalunya i França.

El Circ d’Hivern s’estrenarà com sempre el mes de desembre a l’Ateneu Popular de 9Barris i s’allargarà a la cartellera fins el mes de gener. La producció del 2018, “Nu”, es podrà veure aquests dies  a la Fira Trapezi a Reus.

Els artistes que es posen sota la direcció de Marcel et ses Drôles de Femmes són i Mila Martínez, Agnés Sales, Gines Belchi, Gewnn Buczkowski i Marta Camuffi

Compartiu aquesta notícia