Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El Festival Internacional de Pallasses homenatja a Marta Carbayo

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

El Festival Internacional de Pallasses homenatja a Marta Carbayo

El Circ Cric organitza aquest festival del 13 al 16 de juny amb la participación d’unes 70 pallasses

El Festival Circ Cric acull enguany la sisena edició del Festival Internacional de Pallasses , que enguany retrà homenatge a la recentment desapareguda Marta Carbayo. El festival tindrà lloc del 13 al 16 de juny a Sant Esteve de Palautordera i comptarà amb la participación de la clown francesa Catherine Germain.  El festival, com en d’anteriors ocasions, s’estendrà pels carrers i places del poble, comptarà amb un total de 70 pallasses, i també promourà l’intercanvi, el debat i la reflexió sobre la comicitat femenina i el seu paper en la societat.

L’homenatge a Marta Carbayo serà una Festa Funeral, amb una projecció d’imatges de la pallassa, una cerimònia de comiat i un ball de pallasses en el seu honor.

La inauguració anirà a càrrec de The Mamas Fritas, amb un concert dijous al vespre, i divendres tindrà lloc el Cabaret de Pallases que comptarà amb 6 pallasses que interpretaran diferents personatges i personalitats de la comicitat femenina.

Dissabte 15 arriben els espectacles de Las Polis, cia Cris-is amb l’espectacle Wet Floor, i diferents càpsules de microteatre arreu del poble de Sant Esteve. La figura destacada de la jornada és la pallassa francesa Catherine Germain, que estrenarà a l’Estat el seu espectacle “Le 6ème Jour”.

Diumenge es podrà veure l’espectacle “INO”, a càrrec de 7 dones acròbates de diferents nacionalitats, i el festival clourà amb la Balkan Paradise Orchestra.