El Festival Internacional de Pallasses homenatja a Marta Carbayo

El Festival Circ Cric acull enguany la sisena edició del Festival Internacional de Pallasses , que enguany retrà homenatge a la recentment desapareguda Marta Carbayo. El festival tindrà lloc del 13 al 16 de juny a Sant Esteve de Palautordera i comptarà amb la participación de la clown francesa Catherine Germain.  El festival, com en d’anteriors ocasions, s’estendrà pels carrers i places del poble, comptarà amb un total de 70 pallasses, i també promourà l’intercanvi, el debat i la reflexió sobre la comicitat femenina i el seu paper en la societat.

L’homenatge a Marta Carbayo serà una Festa Funeral, amb una projecció d’imatges de la pallassa, una cerimònia de comiat i un ball de pallasses en el seu honor.

La inauguració anirà a càrrec de The Mamas Fritas, amb un concert dijous al vespre, i divendres tindrà lloc el Cabaret de Pallases que comptarà amb 6 pallasses que interpretaran diferents personatges i personalitats de la comicitat femenina.

Dissabte 15 arriben els espectacles de Las Polis, cia Cris-is amb l’espectacle Wet Floor, i diferents càpsules de microteatre arreu del poble de Sant Esteve. La figura destacada de la jornada és la pallassa francesa Catherine Germain, que estrenarà a l’Estat el seu espectacle “Le 6ème Jour”.

Diumenge es podrà veure l’espectacle “INO”, a càrrec de 7 dones acròbates de diferents nacionalitats, i el festival clourà amb la Balkan Paradise Orchestra.

El Circ Cric organitza aquest festival del 13 al 16 de juny amb la participación d’unes 70 pallasses

Compartiu aquesta notícia