Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El Conca recull les reflexions de les artistes de circ Anna Pascual i Sílvia Capell sobre la cultura de demà

Notícies del circ

<< Altres notícies Política cultural i educativa

El Conca recull les reflexions de les artistes de circ Anna Pascual i Sílvia Capell sobre la cultura de demà

Unes 150 representants de la cultura han fet les seves aportacions per una visió constructiva de futur

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts ha obert una tribuna pública sobre com ha de ser la cultura a Catalunya un cop superada la crisi del COVID-19 i ha recollit les opinions de 150 persones representants del sector a la seva pàgina web. De moment en l’àmbit de circ han recollit les reflexions de les artistes Anna Pascual i Sílvia Capell.

Es tracta de persones pertanyents a l’associacionisme, les arts escèniques, la música, l’audiovisual, les arts visuals, l’edició, etc. Aquests 150 noms han estat escollits per la seva capacitat d’aportar una visió constructiva de futur sobre la cultura i les arts, des de l’àmbit que li és propi, ha explicat el CONCA.

Aquí podeu llegir el text d’Anna Pascual i aquí el de Sílvia Capell.

ES tracta de textos de 300 paraules que tenen com a objectiu crear, al final, un banc de pensament crític que contribueixi a orientar les polítiques i les accions culturals a desenvolupar després de la crisi del COVID-19.

Aquests dies el CONCA també ha activat un Canal d’emergència cultural, un servei d’acompanyament especialitzat en la cerca de recursos que trobareu aquí.

Enllaços relacionats