El Conca recull les reflexions de les artistes de circ Anna Pascual i Sílvia Capell sobre la cultura de demà

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts ha obert una tribuna pública sobre com ha de ser la cultura a Catalunya un cop superada la crisi del COVID-19 i ha recollit les opinions de 150 persones representants del sector a la seva pàgina web. De moment en l’àmbit de circ han recollit les reflexions de les artistes Anna Pascual i Sílvia Capell.

Es tracta de persones pertanyents a l’associacionisme, les arts escèniques, la música, l’audiovisual, les arts visuals, l’edició, etc. Aquests 150 noms han estat escollits per la seva capacitat d’aportar una visió constructiva de futur sobre la cultura i les arts, des de l’àmbit que li és propi, ha explicat el CONCA.

Aquí podeu llegir el text d’Anna Pascual i aquí el de Sílvia Capell.

ES tracta de textos de 300 paraules que tenen com a objectiu crear, al final, un banc de pensament crític que contribueixi a orientar les polítiques i les accions culturals a desenvolupar després de la crisi del COVID-19.

Aquests dies el CONCA també ha activat un Canal d’emergència cultural, un servei d’acompanyament especialitzat en la cerca de recursos que trobareu aquí.

Unes 150 representants de la cultura han fet les seves aportacions per una visió constructiva de futur

Compartiu aquesta notícia