Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Oberta la convocatòria per als Premis Zirkolika

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Oberta la convocatòria per als Premis Zirkolika

La Nit de Circ on es lliuraran els premis tindrà lloc el 15 de desembre a la carpa del Circ Raluy

La revista Zirkolika ha obert la convocatòria per presentar propostes als premis que organitza anualment, que arriben a la seva 12a edició. Els artistes i projectes poden presentar-s'hi fins el 25 de novembre en totes les seves categories, i els premis s'atorgaran a la Nit de Circ que tindrà lloc el 15 de desembre.

Entre d'altres, es convocarà la segona edició del premi per les iniciatives i projectes de circ social i comunitari, i també hi haurà guardons per a les següents categories: carpa, sala, carrer, número de circ, pallasses, artista/companyia emergent, projecció del circ, trajectòria, especial i votació popular. Als Premis podeu presentar-se totes les companyies i artistes que han presentat el seus espectacles a Catalunya durant els darrers tres anys (2019-2021); i també qualsevol proposta d’espectacle, iniciativa o projecte online.

Consulta tota la informació dels Premis a les nostres bases. O al telèfon 931191699.

Nit de Circ

És un espectacle de circ amb l’actuació d’alguns dels artistes i companyies nominades i/o premiades a la darrera edició dels Premis i que inclou també l’acte de lliurament dels Premis Zirkòlika. Tindrà lloc el 15 de desembre a les 20h a la carpa del Circ Raluy a Barcelona, i és un espectacle obert al públic general que poden assistir comprant les seves entrades, aquí podeu llegir més informació.