Oberta la convocatòria per als Premis Zirkolika

La revista Zirkolika ha obert la convocatòria per presentar propostes als premis que organitza anualment, que arriben a la seva 12a edició. Els artistes i projectes poden presentar-s'hi fins el 25 de novembre en totes les seves categories, i els premis s'atorgaran a la Nit de Circ que tindrà lloc el 15 de desembre.

Entre d'altres, es convocarà la segona edició del premi per les iniciatives i projectes de circ social i comunitari, i també hi haurà guardons per a les següents categories: carpa, sala, carrer, número de circ, pallasses, artista/companyia emergent, projecció del circ, trajectòria, especial i votació popular. Als Premis podeu presentar-se totes les companyies i artistes que han presentat el seus espectacles a Catalunya durant els darrers tres anys (2019-2021); i també qualsevol proposta d’espectacle, iniciativa o projecte online.

Consulta tota la informació dels Premis a les nostres bases. O al telèfon 931191699.

Nit de Circ

És un espectacle de circ amb l’actuació d’alguns dels artistes i companyies nominades i/o premiades a la darrera edició dels Premis i que inclou també l’acte de lliurament dels Premis Zirkòlika. Tindrà lloc el 15 de desembre a les 20h a la carpa del Circ Raluy a Barcelona, i és un espectacle obert al públic general que poden assistir comprant les seves entrades, aquí podeu llegir més informació.
 

La Nit de Circ on es lliuraran els premis tindrà lloc el 15 de desembre a la carpa del Circ Raluy

Compartiu aquesta notícia