Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Diumenge 2 de desembre, les arts del carrer, al carrer

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 26/11/2012

Diumenge 2 de desembre, les arts del carrer, al carrer

Adrian Schvarzstein, la companyia Kamchàtka i Fadunito són alguns dels artistes que actuaran a la plaça de la Mercè, al barri gòtic, en el marc de la jornada Prenem el carrer!

Adrian Schvarzstein, la companyia Kamchàtka i Fadunito són alguns dels artistes de teatre al carrer de Barcelona, i actuaran el diumenge 2 de desembre a la plaça de la Mercè, al barri gòtic, en el marc de la jornada Prenem el carrer!

Els artistes i l'assemblea del Gòtic han organitzat aquesta trobada per omplir l'espai públic amb art i vida. L'objectiu per als artistes i l'assemblea és mantenir-lo, per una estona, "fora de la lògica del benefici econòmic que impera al Gòtic".

L'Assemblea del Gòtic i l'Associació de veïns i veïnes del Barri Gòtic organitzen aquesta jornada d'arts de carrer per reivindicar un barri viu, escenari de qualitat i de vida social davant la invasió del turisme i les activitats lucratives. Els espectacles que s’hi podran veure volen mostrar un model cultural lúdic, popular, amb capacitat de fer viure el barri i amb un projecte de futur.
A més, els actes volen ser una forma de lluitar contra les retallades, la pujada de l’IVA, el retard en el pagament de les subvencions, etc.

Més informació