Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El Fakir Kirman rep la menció honorífica dell Festival Internacional de Màgia de Badalona

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

El Fakir Kirman rep la menció honorífica dell Festival Internacional de Màgia de Badalona

El Festival té lloc des del dissabte 13 de febrer fins el diumenge 6 de març

Fakir Kirman (Josep Miret), soci de l’APCC, ha rebut la menció honorífica que cada any concedeix el Festival Internacional de Màgia - XVI Memorial Li-Chang de Badalona a alguna persona vinculada al món de la màgia i l'espectacle. Se li ha concedit aquesta menció en en reconeixement a la seva carrera artística i trajectòria professional amb més de 50 anys als escenaris. En agraïment, el Fakir Kirman ha ofert una petita actuació amb el foc com a element protagonista.

Tot i que el premi se li ha atorgat avui dimarts 9 de febrer en la presentació del Festival, públicament se li lliurarà durant la Gala del divendres 26  de febrer a les 21h a la Gala internacional de Màgia (Teatre Zorrilla de Badalona). El jurat del premi ha estat format per Joan Maria Forns, fill del Mag Li-Chang, Margarida Abras, directora del Museu de Badalona, Vicente Ráfales, vicepresident de l'associació catalana de mags i il·lusionistes, professionals i empresaris, Jordi Jané, periodista i crític de circ i Daniel Gelabert, cap de cultura de Badalona.

El Festival Internacional de Màgia de Badalona oferirà als espectadors la possibilitat de veure una selecció dels millors mags actuals, a partir del dissabte 13 de febrer i fins al diumenge 6 de març. Els tres teatres públics de Badalona -Zorrilla, Principal i Blas Infante- acolliran diversos espectacles de màgia, tot i que el Festival ha programat nombroses activitats arreu de la ciutat.


​        ​


 

Enllaços relacionats