El Fakir Kirman rep la menció honorífica dell Festival Internacional de Màgia de Badalona

Fakir Kirman (Josep Miret), soci de l’APCC, ha rebut la menció honorífica que cada any concedeix el Festival Internacional de Màgia - XVI Memorial Li-Chang de Badalona a alguna persona vinculada al món de la màgia i l'espectacle. Se li ha concedit aquesta menció en en reconeixement a la seva carrera artística i trajectòria professional amb més de 50 anys als escenaris. En agraïment, el Fakir Kirman ha ofert una petita actuació amb el foc com a element protagonista.

Tot i que el premi se li ha atorgat avui dimarts 9 de febrer en la presentació del Festival, públicament se li lliurarà durant la Gala del divendres 26  de febrer a les 21h a la Gala internacional de Màgia (Teatre Zorrilla de Badalona). El jurat del premi ha estat format per Joan Maria Forns, fill del Mag Li-Chang, Margarida Abras, directora del Museu de Badalona, Vicente Ráfales, vicepresident de l'associació catalana de mags i il·lusionistes, professionals i empresaris, Jordi Jané, periodista i crític de circ i Daniel Gelabert, cap de cultura de Badalona.

El Festival Internacional de Màgia de Badalona oferirà als espectadors la possibilitat de veure una selecció dels millors mags actuals, a partir del dissabte 13 de febrer i fins al diumenge 6 de març. Els tres teatres públics de Badalona -Zorrilla, Principal i Blas Infante- acolliran diversos espectacles de màgia, tot i que el Festival ha programat nombroses activitats arreu de la ciutat.


​        ​


 

El Festival té lloc des del dissabte 13 de febrer fins el diumenge 6 de març

Compartiu aquesta notícia