Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La Industrial Teatrera i Mumusic Circus porten els seus nous espectaclese a Umore Azoka

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

La Industrial Teatrera i Mumusic Circus porten els seus nous espectaclese a Umore Azoka

El festival d'arts de carrer de Leioa té lloc del 19 al 22 de maig

El festival basc d'arts de carrer Umore Azoka acollirà en la seva programació d'enguany els nous espectacles de les companyies catalanes La Industrial Teatrera i Mumusic Circus en una edició que comptarà amb 50 companyies, 54 espectacles i més de 125 representacions.

Al festival del 19 al 22 de maig  s’hi podran veure 18 companyies basques i altres 19 de la restat de l’Estat. Umore Azoka està pensat com a fira d’arts de carrer, i reunirá uns 200 professionals del sector, com els responsables dels festivals francesos Chalons dans la Rue o Fest’Arts de Libourne i també d’altres certamens internacionals de països com Corea del Sud o els EUA.

Les companyies catalanes La Industrial Teatrera i Mumusic Circus portaran els seus nous espectacles Naúfragos y Amigoo, respectivament.

En total, el festival acollirà més de 27.000 assistents i més de 200 artistes amb 16 espais escènics. Per primera vegada la programació, s’allargarà fins a la nit del diumenge.


Entre les disciplines presents trobem el teatre, el circ, la dansa, la música, les titelles, les perfomances, instal•lacions i espectacles itinerants i jocs.

Trobareu més informació i la programació completa en l'enllaç que us adjuntem.

Enllaços relacionats