La Industrial Teatrera i Mumusic Circus porten els seus nous espectaclese a Umore Azoka

El festival basc d'arts de carrer Umore Azoka acollirà en la seva programació d'enguany els nous espectacles de les companyies catalanes La Industrial Teatrera i Mumusic Circus en una edició que comptarà amb 50 companyies, 54 espectacles i més de 125 representacions.

Al festival del 19 al 22 de maig  s’hi podran veure 18 companyies basques i altres 19 de la restat de l’Estat. Umore Azoka està pensat com a fira d’arts de carrer, i reunirá uns 200 professionals del sector, com els responsables dels festivals francesos Chalons dans la Rue o Fest’Arts de Libourne i també d’altres certamens internacionals de països com Corea del Sud o els EUA.

Les companyies catalanes La Industrial Teatrera i Mumusic Circus portaran els seus nous espectacles Naúfragos y Amigoo, respectivament.

En total, el festival acollirà més de 27.000 assistents i més de 200 artistes amb 16 espais escènics. Per primera vegada la programació, s’allargarà fins a la nit del diumenge.


Entre les disciplines presents trobem el teatre, el circ, la dansa, la música, les titelles, les perfomances, instal•lacions i espectacles itinerants i jocs.

Trobareu més informació i la programació completa en l'enllaç que us adjuntem.

El festival d'arts de carrer de Leioa té lloc del 19 al 22 de maig

Compartiu aquesta notícia