Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info(ELIMINAR)@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Directori de professionals > Panettone Brothers

Directori de professionals

<< Altres professionals

Panettone Brothers

 • Companyia: Panettone Brothers
 • Nom: Rafael Gálvez Castro
 • Àmbit:Artista
 • Disciplines:Pallasso
 • Espectacles vigents

  Actualment tenim tres espectacles en cartellera.

  Pim-Pam!

  Una història frenètica i còmica on els germans Panettone es prepararan a fons a través del treball en equip i l’autosuperació per  jugar el partit de la seva vida, un partit on aquesta parella d’esportistes, a la seva manera, mostraran les seves habilitats personals per a demostrar que la vida és una qüestió d’actitud…

  Sala/ Tots els públics

  Ramírez i Ricardo.

  En aquesta proposta  comptem amb el Ramírez i el Ricardo, dos germans molt germans com extrets d'una pel.lícula del Tarantino, desconcertants, imprevisibles, però sobretot molt ingenus i còmics, dos angelets que canten, ballen i fan malabars. Una creació de la saga PB amb molt de jijiji i molt de jajaja!

  Benvinguts al cabaret de la vida, l'espectacle és a punt de començar, els artistes a primera, les llums ja s'han apagat i només ens faltaria dir allò de 'Molta merda' o 'Break a leg'.

  Shiiiii!!! Què s'obre el teló.......

  Sala/ Públic adult

  2d2.

  Què pot passar quan es junten, una plaça plena de gent i els Panettone a l'escenari?

  Doncs, qualsevol cosa!

  Aquest és un espectacle que sabem com comença, però no com acaba.

  La comèdia de la vida i el circ contemporani en estat pur amenitzat amb un toc de comicitat.

  En aquesta proposta barregem números d'habilitat, jocs de clown i participació de públic.

  Espectacle sala/carrer.

  Tots els públics.

 • Província: Barcelona
 • Email: info(ELIMINAR)@panettonebrothers.com
 • Web: www.panettonebrothers.com
Panettone Brothers

Descripció

La Companyia Panettone Brothers és una companyia de teatre-circ jove, dinàmica i multidisciplinar amb una àmplia experiència tant en teatre de carrer com en teatre de sala. La seva formació ha caminat entre el teatre i el circ, donant com a resultat un treball fruit d’aquestes dues tècniques. Al llarg de la seva carrera professional ha participat a tot tipus d’esdeveniments culturals amb els seus espectacles. Cal destacar dintre de la seva trajectòria professional, la representació de l’espectacle clown “No te vayas mamá!” amb el col·lectiu “La Bola Roja” al Café Teatre Llantiol (2011-2012), la participació en el Festival Grec de Barcelona i al Teatro María Guerrero de Madrid amb l’obra “Questi Fantasmi” de la companyia La Perla 29 sota la direcció de l’Oriol Broggi (2010) i el seu treball al Parc d’Atraccions del Tibidabo amb l’espectacle “La Troupe de Circ’, espectacle de tancament del parc (2002-2009). Destacaríem produccions pròpies com l’espectacle de carrer “2d2”, els cercaviles “El Domador de Peixos” i “Els Nobles de la Paraula”, a més de diversos cabarets com “Cabaret Café Valparaíso”, “Noches de Cabaret” o “No te vayas mamá!”. La Companyia Panettone Brothers és sòcia de l’APCC (Associació de Professionals de Circ de Catalunya) i col·laboradora habitual de l’ONG “Pallassos Sense Fronteres”.

Baixar-se el Curriculum vitae (PDF 399 Kb)

Video

Per a visualitzar aquest vídeo és necessari tenir instal·lat l'Adobe Flash Player i el Javascript activat. Podeu decarregar els vídeos en format FLV.

Pujar