Búsqueda avanzada

Por nombre

Rafael Gálvez Castro

La Companyia Panettone Brothers és una companyia de teatre-circ dinàmica i multidisciplinar amb una àmplia experiència tant en teatre de carrer com en teatre de sala.

La seva formació ha caminat entre el teatre i el circ, donant com a resultat un treball fruit d’aquestes dues tècniques.

Cal destacar dintre de la seva trajectòria professional, la participació en el Festival Grec de Barcelona i al Teatro María Guerrero de Madrid amb l’obra “Questi Fantasmi” de la companyia La Perla 29 sota la direcció de l’Oriol Broggi (2010) i el seu treball al Parc d’Atraccions del Tibidabo amb l’espectacle “La Troupe de Circ’, espectacle de tancament del parc (2002-2009).

Destacaríem produccions pròpies com l’espectacle de carrer “2d2”, els cercaviles “El Domador de Peixos” i “Els Nobles de la Paraula”, a més de diversos cabarets com “Cabaret Café Valparaíso”, “Noches de Cabaret” o “No te vayas mamá!”.

La Companyia Panettone Brothers és sòcia de l’APCC (Associació de Professionals de Circ de Catalunya) i col·laboradora habitual de l’ONG “Pallassos Sense Fronteres”.

Compañías:
Panettone Brothers
Ámbito:
Artistes de circ
Disciplinas:
Altres, Diàbolo, Maces, Pallasso/a
Provincia:
Barcelona

Compartir esta ficha

Galería