Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info(ELIMINAR)@apcc.cat

Ets a: Portada > Serveis als socis > Fes-te'n soci/a

Fes-te'n soci/a

Fer-se soci/a de l’APCC significa sumar-se al col·lectiu de professionals de circ que defensen els seus drets i treballen per millorar les condicions de tot el sector.
L’APCC treballa en la constant tasca de difusió i promoció del circ, per aconseguir millores professionals i de reconeixement públic per a tot el sector, i per proporcionar regularment a tots els socis informació d’actualitat per a l’exercici de la seva professió. 

1. Qui pot ser soci/a?

Qualsevol persona individual de qualsevol procedència que es dediqui professionalment al circ i tingui dos anys d’experiència (artistes, tècnics, empresaris, representants, gerents, directors/es, dramaturgs/es, escenògrafs, coreògrafs, crítics, teòrics, docents, etc.).
Els estudiants de les escoles professionals de circ (els anys de formació i el 1r any d'inserció laboral) també es poden fer socis/es, amb unes condicions especials (informació específica, descompte activitats APCC, carnet acreditatiu).

2. Quotes

Quota Professionals: 120 € anuals // Quota trimestral: 30 € (Quota d'inscripció: 15€)

Els socis/es poden sol·licitar que se'ls apliqui un descompte segons el nombre de socis/es que hi hagi en una mateixa companyia, seguint aquesta escala:
2 socis/es a la mateixa companyia 35% 78 €/any
3 socis/es a la mateixa companyia 40% 72 €/any
4 socis/es a la mateixa companyia 45% 66 €/any
5 socis/es o més a la mateixa companyia 50% 60 €/any

Els descomptes també es poden sol·licitar si hi ha 2 socis/es a la mateixa família (35% 78 €/any i si es pateixen lesions de llarga durada, de més de tres mesos (50% 60 €/any).

Aquest 50% també s'aplicarà a la quota de dones embarassades i a socis i sòcies amb famílies monoparentals.


Quota estudiants: 30 € anuals (Quota d'inscripció: 15€)

Permanència mínima: 1 any

3. Avantatges i descomptes

Si t'associes tindràs accés a tot un seguit d'avantatges: accedir a l'àrea privada de socis/es amb informació professional amb convocatòries, ofertes de treball i ajuts; assessorament gratuït, gaudir de descomptes a teatres, cursos de formació, serveis professionals, etc), i moltes coses més.
Veure Serveis als Socis/es
Veure tots els descomptes

4. Com fer-se soci/a

  1. Omple el formulari d'inscripció
  2. Adjunta el teu currículum. Si no pots acreditar la teva experiència formativa o professional en l'àmbit del circ, cal l’aval de 2 socis/es (dos socis/es han d’informar a l'Associació (ELIMINAR)reconeixent la teva trajectòria professional // Llista de socis/es aquí) i envia-ho a apcc(ELIMINAR)@apcc.cat

La teva admissió serà valorada en la següent reunió de la junta i, tot seguit, et notificarem la teva incorporació per correu electrònic.

5. Com donar-se de baixa

Si en algun moment no vols continuar sent soci o sòcia de l'APCC, cal que ens enviïs un correu electrònic a apcc@apcc.cat per avisar-nos.

Formulari d'inscripció