Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L'APCC serà present de nou a Fira Tàrrega i hi presentarà la nova web Circat.cat

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 30/07/2014

L'APCC serà present de nou a Fira Tàrrega i hi presentarà la nova web Circat.cat

Els professionals que s’hi associïn durant la Fira no pagaran la 1a quota

L'estand 23 de la Llotja de Professionals de Fira Tàrrega acollirà, entre l’11 i el 13 de setembre, l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), els seus serveis i la informació dels professionals associats. Aquest any l’APCC difondrà especialment circat.cat, una eina pràctica on poder trobar recursos útils per a la internacionalització del circ català, donar a conèixer els espectacles en gira i el nous projectes en procés de creació i impulsar sinergies amb altres creadors d’arreu del món. La web estarà en català, castellà i anglès.
La presentació de circat es farà el divendres 12 de setembre a les 13h i durant els dies de la Fira els membres de la l’APCC la donaran a conèixer, així com la resta de serveis que ofereix, a més de donar informació sobre els membres que formen part de l’Associació i sobre el circ català.


A més, durant la Fira la inscripció a l’Associació serà gratuïta. Tots aquells professionals de circ que s’hi acostin i es facin socis no pagaran la primera quota trimestral (30 euros).


Fira Tàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.
 

L'estand de l'APCC a Tàrrega l'any passat

L'estand de l'APCC a Tàrrega l'any passat