Continuen els entrenaments a La Central del Circ amb Manuvision

Des de l’APCC i La Central del Circ s’inicia un segona edició del cicle d’entrenaments compartits per a professionals de circ. Durant el 2024 els entrenaments de la primera meitat de l’any aniran a càrrec de Manuvision, i tindran lloc  els dimarts de 10h30 a 12h a la sala d’entrenament de La Central del Circ. El cost de cada sessió per a persones sòcies de l’APCC i usuàries amb quota anual de La Central serà de 5€ i de 7€ per a d’altres professionals. Cal inscriure’s a cada sessió que us interessi.

Aquests entrenaments tenen com a objectiu facilitar el manteniment del cos dels i les professionals del circ i crear al mateix temps un espai de trobada i d'intercanvi. Es tracta d'una activitat impulsada per l'APCC amb la col·laboració de La Central del Circ, espai on es durant a terme els entrenaments. El seu públic principal seran les persones artistes, però també estaran oberts a d'altres perfils professionals com formadors i formadores, o professionals de la gestió i la tècnica, entre d'altres.

Inscripcions

Les persones interessades podran reservar el nombre de sessions que vulguin, i les places estan limitades a 20 persones per entrenament.

Per ara obrim inscripcions per a les pròximes sessions, en breu obrirem per a més endavant.

Inscripcions 30 d’abril

Inscripcions 7 de maig

Inscripcions 14 de maig

(Ben aviat obrirem les inscripcions per a la resta de sessions)

Com són els seus entrenaments
Des de fa anys Steffen Lundsgaard (sistema Manuvision) organitza entrenaments inspirats en les formes tradicionals del moviment, "adaptat als humans moderns". L'entrenament Manuvision relaxa les articulacions i els músculs, estimula la circulació, proporciona una major consciència del cos, fomenta l'equilibri i enforteix el rendiment del cos. Es treballarà amb exercicis dinàmics, estiraments i postures que relaxen tot el cos. La respiració s'enfoca i coordina amb els patrons de moviment del cos. Les correlacions entre cos i ment es fan conscients. També és útil per a la prevenció de lesions.

Breu currículum
Steffen Lundsgaard és danès i ha treballat en el món de l'espectacle des dels 18 anys. S'ha format en el camp del teatre, la dansa i el circ, i disposa d'un ampli coneixement del cos i de la seva importància com a canal d'expressió, tant física com emocional. Es va formar com a terapeuta Manuvision a Dinamarca, i des del 2007 treballa com a terapeuta i entrenador i és el fundador de la primera seu de Manuvision a Barcelona.

Foto: Marta García Cardellach

Des del gener fins al mes de juny

Compartiu aquesta notícia