Dia Mundial del Circ a l'Estruch de Sabadell

Dia:

c. de Sant Isidre, 140. L'Estruch. Sabadell

1/ Circ en família

Circ en Família és una activitat que permet que infants i adults experimentin plegats què significa ser un artista enmig de la pista. Amb el guiatge d'autèntics professionals de l'associació Tub d'Assaig, els participants poden conèixer diferents tècniques: acrobàcia, jocs malabars, trapezi i pal xinès, entre altres. Aquest aprenentatge no només implica posar-hi molt d'esforç, sinó també concentració i capacitat de treballar en equip.
Observacions: Recomanat a partir de 4 anys. Es demana puntualitat per aprofitar l'escalfament i l'explicació de les tècniques circenses. I dur roba còmoda. Els participants s'hauran de treure les sabates.

A càrrec de l'associació de circ Tub d'Assaig

Durada: 90 minuts

Horari: d'11 a 12.30 h

Entrada: 2 € / venda online https://sabadellcultura.koobin.cat/

Més info AQUI.

2/ Fisgoneo. El arte de lo ajeno. Cia Tal Palo.

Hi havia una vegada un gran artista que va arribar a la conclusió que havia de presentar el seu nou espectacle, en el qual feia anys i panys que treballava.

Ara, per fi, quan ja ha arribat el moment de l'estrenar-lo, li sorgeix un dubte existencial: estaran a l'alçada de l'esdeveniment, els seus ajudants? Aconseguiran tirar endavant l'espectacle o, per contra, serà un autèntic fracàs? Es tracta d'un dubte que el públic de Ca l'Estruch podrà diluciar tot gaudint de FISGONEO. El arte de lo ajeno.

Un espectacle de circ que inclou exercicis amb la bàscula, equilibris acrobàtics, malabars i molt més...

Apte per a tots els públics.

Horari: 18h

Gratuït. Més info AQUI.

3/ Pròxima Centauri. A càrrec d'Oriol Borràs

Proxima Centauri és un espectacle que combina astrofísica i infantesa. L'estructura dramatúrgica de la peça segueix les fases de la vida d'una estrella des que neix fins que mor, fent un paral·lelisme amb les fases de cicatrització d'una ferida silenciada d'infantesa. 

L'espectacle combina l'astrofísica amb el circ, el moviment i la música electrònica a través de diversos elements: una roda cyr, un terra ple de fulles, 2 pèndols i aigua.

Recomanat a partir de 10 anys.

Horari: 20h

Gratuït. Més info AQUÍ.


Compartiu aquest esdeveniment