Cerca avançada

Per nom

Pol Mejias Casademunt

En Pol descobreix el món del circ el 2007 amb un curs de trapezi de la mà de l'Eli Coll, la Marina Montserrat i l'Helena a Mataró.

L'any següent s'inscriu al curs anual del circ petit on comença la seva trajectoria formativa professional guiat per Serena Vione i Tin pelaez. Allà aprén equilibrisme i acrobàcia que marcaràn el seu camí com a artista. Després segueix estudiant a Italia on fa el curs trienal 2009/2012 a la scuola di cirko vertigo i s'especialitza en l'escala acrobàtica. També va fer un curs d'alta especialitat de la FEDEC on perfecciona la tècnica de l'escala a bruseles i a estocolm

El 2013 en Pol es divideix entre Itàlia, França, Suïssa, Bèlgica, Romania, Polònia, Grècia i Eslovènia sobretot duent a escena diversos espectacles:
-"La luna in un giorno" amb la Companyia "Il Circo di Lorca"(Cirko Vertigo/Ex-voto);

-"Klinke" i "Kòlok" amb la companyia Milo e Olivia, a on substitueix el seu mestre d'escala Milo Scotton;

-Amb la companyia pantakin de venecia creen en el 2013 "Fragile XXL", en escena el 2014 "Circo soufflè", el
2015 "Crazy family circus" i el 2016 "Famiglia Soufflè".

El 2018, amb la companyia Cirk'Crash presenta l'espectacle "Briks" estrenant al Festival Trapezi de Reus i  que guanya el premi Zirkolika al Millor espectacle de Clown. De 2019 a 2022 és el cap tècnic al Festival de circ Curtcirckit (Montgat) i següeix treballant en coordinacions tècniques i muntatges en altres festivals com el Trapezi de Reus, el circorts o l'altre festival a la Fabra i coats.

El 2021 Estrena amb la companyia UTA circ "No Matalàs" que es, en realitat la segona creació que fa amb la Sara Fanlo amb aquesta companyia.

Nom artístic:
Pol Casademunt
Companyies:
UTAcirc
Àmbit:
Artistes de circ
Disciplines:
Acrobàcia aèria, Acrobàcia amb aparells, Boles, Equilibrisme, Escala, Malabars, Pallasso/a, Teatre, Trapezi doble
Província:
Barcelona

Compartiu aquesta fitxa

Galeria

Espectacles

No Matalàs