Cerca avançada

Per nom

Laia Pineda Iglesias

Pallassa, actriu i dinamitzadora teatral.

Graduada al Centre de Formació i Investigació Teatral “La Casona” (direcció de Fernando Griffell).

Altra formació en diverses disciplines com ara el clown (Claret Papiol, Sergi Estebanell, Pilar Perán, Koldovika G. Vio, Theatre Organic amb Sophie Gazel, Christian Andersen, Fanny Giraud), mim i teatre gestual (a MOVEO amb Olivier Décriaud), dansa contemporània, dansa jazz i flamenc (GéDéCé dansa, Reset Gym i Casa de Andalucía Cerdanyola), teatre social i teatre de l’oprimit (Jordi Forcadas, Julián Boal, Antonio Masegosa i Bárbara Santos).

Fa més de 20 anys que es dedica a fer tallers i dinamitzar grups teatrals amb diferents col·lectius, com ara gent gran, infants i joves, persones amb discapacitat intel·lectual, i joves amb risc d’exclusió social.

També es dedica a la creació d’espectacles i a la interpretació com a actriu i pallassa professional. Des de l’any 2008 treballa com a pallassa d’hospital a Pallapupas (www.pallapupas.org), on també hi ha treballat també com a Dinamitzadora de Teatre Social.

Des de l’any 2010 forma part de la companyia Colabse, en projectes de teatre de carrer i intervencions en espais no convencional (www.mesapara2.cat).

Des de l’any 2019 forma part de la companyia Cosinsart (www.cosinsart.cat), en projectes de teatre de carrer, teatre comunitari i espectacles de clown (Agegantats, Marro de Bruixes, SL societat al límit, Cosins, Ballant-la).

Companyies:
Cosinsart
Àmbit:
Artistes de circ, Formadors/es en circ
Disciplines:
Pallasso/a
Província:
Barcelona

Compartiu aquesta fitxa

Espectacles