Cerca avançada

Per nom

Toni Gutiérrez Casado

Artista de circ, creador, director de circ i pedagog.

Comença amb el teatre, el teatre físic i la dansa però finalment opta per formar-se com a profesional del circ. S’especialitza en les disciplines de corda llisa i trapezi doble entre Barcelona, Brussel.les i Austràlia. 

En l’actualitat treballa com a artista de circ amb el duo de trapezi fundat amb Asvin López al 2014 La Fem Fatal i també amb les seves peces breus de corda llisa Tropismes i Stay Alive formant part de cabarets i gales.  

Desenvolupa la seva faceta a nivell solista com a artista de corda en diferents produccions multidisciplinaries com la peça de circ i dansa El Desè Home juntament amb el coreògraf Miquel Barcelona i la peça H2O de la creadora Maitane Azpiroz.

En els darrers 15 anys ha treballat amb les companyies: Amnoticos (Espanya-Austràlia), Cirque Dreams (USA), Circ Cric (Catalunya), Fidget Feet i Loosysmokes (Irlanda), Los Corderos s.c (Espanya) Overhead Project (Alemanya), Palazzo Dinner-Show (Austria i Alemanya), La Torre de Nadal i la Torre dels Somnis - Gran Teatre del Liceu (Catalunya), Col·lectiu TQM i el seu espectacle VoloV de gira durant els darrers 3 anys i amb la companyia basca Zirkuss i el seu primer esopectacle Sustrai.

Desenvolupa la seva mirada com a director i assessor artístic en vàries companyies i processos de creació.

És docent en formacions professionals de circ d’arreu de Catalunya i Europa.  

Companyies:
La Fem Fatal
Àmbit:
Artistes de circ, Direcció artística i altres, Formadors/es en circ
Disciplines:
Acrobàcia aèria, Corda llisa, Dansa, Direcció d'espectacles, mirada externa, Moviment - coreografía, Teatre, Trapezi doble, Verticalisme
Província:
Barcelona

Compartiu aquesta fitxa