Cerca avançada

Per nom

Marçal Calvet Vinyets

 MuMusicCircus és una companyia de circ modern co-fundada per Clara Poch i Marçal Calvet que neix l’any 2008 amb un registre-tot públic, una ompli diversitat pluridisciplinari, fen espectacles de tot àmbit com carrer i sala.

Crea els següents espectacles:

“Merci Bien” (2008)

Premi Públic Mostra d’Igualada - 2010

Premi Millor Espectacle Familiar a Catalunya, Revista Zirkolica -2010

“Roda, món” (2010)

Premi del Públic al Festival de Chiclana de la Frontera en 2011

Nominat a Millor espectacle de Circ al premis Zirkolica en 2011

“Petits Princeps” (2013)

“Amigo” (2016)

Nominat millor espectacle de Circ de Catalunya, Revista Zircolica- 2016

Mumusiccircus no para de rodar els seus espectacles per Catalunya i arreu del món (London National Theatre, Festival Korea, Singapur, Italia, Suissa- Festival mundial du Cirque Geneve, França, Polònia... entre d’altres) amb mes de 1000 actuacions lo que les permite poder gaudir de las caloroses acollides dels varis públics.

Paral·lelament, la companya ha sigut sol·licitada per dirigir artísticament diversos esdeveniments en Catalunya com la direcció del cabaret-circ de les «Festes de la Mercè» de Barcelona, el Circ del any de Terrassa, el Cabaret de circ del Ateneu Popular de Nou Barris de Barcelona, la direcció del espectacle inaugural del festival Trapezi de Reus, ...

Del interior a l’exterior i sense normes, unes formes i tècniques es propagant. Sempre des de l’emoció, mostrant el mes sincer i essencial de nosaltres mateixos. Un circ personal que busca i cerca a traves del moviment, les acrobàcies, la musica i la manipulació de nostres corps i nostres objectes. Amb una única intenció de actuar, transmetre i compartir.

Companyies:
Mumusic Circus
Àmbit:
Artistes de circ
Disciplines:
Acrobàcia a terra, Acrobàcia aèria, Acrobàcia amb aparells, Equilibrisme
Província:
Barcelona

Compartiu aquesta fitxa

Espectacles