Somos todes inmigrantes de Cia Cidelet a El Circ Petit

Dia:

18:30

Carpa del Circ Petit. Canet de Mar

Directament des de França, tindrem a la companyia @cidelet que també tindrem en residència i ens faran veure el resultat de la seva recerca i adaptació del seu espectacle al castellà. (Work in progres)

Somos todes inmigrantes es la traducció de Nous sommes tout.e.s des immigrant.e.s, un espectacle de circ per a tots els públics, que combina circ, teatre i tango.
Som todes immigrants és la narració del periple d'una migrant per a sortir del seu país i entrar a Europa barrejant la realitat amb l'absurd en una era de hipermediatizació.

Valentina, la nostra protagonista, ens conta la seva història, on ve les dones no poden viatjar soles. Després de la mort del seu company, decideix fer-se passar per ell per a sortir del seu país. A la frontera, es troba enfront d'una barrera vertical, el pal xinès, que li proposa un desafiament i un joc amb la participació del públic per a deixar-la passar.
Ella haurà de passar diverses proves on es trobarà amb diversos personatges que l'ajudaran a complir amb el seu objectiu.

6 € / socies gratis (Entrades sense numerar)
18:30 h (obertura portes 30 min abans)
Per a tots els públics
Servei de bar


 


Comprar entradas


Compartid este evento