Búsqueda avanzada

Por nombre

Jordina Blanch Itxart

Gestora cultural, crea Circulant, circ en moviment! empresa cultural dedicada a la gestió, producció i difusió del circ. Instal·lada a La Central del Circ com a productora resident.
Ha treballat en la producció dels espectacles Físi-c de Katraska Cia., Circ Teatre Modern d’Alecto Circ, Can Boter de De Mortimers, de Festivals com L’1,2,3 del Pallasso de Tiana o en la programació estable de circ, Mataró, circ al casal!
En gestió, per l’Associació Cronopis de Mataró, i en la redacció de projectes i tramitació d’ajudes, per aquestes companyies i d’altres com Circ Cric, Circrisis, Projecte Obskené.
Diplomada en Gestió Cultural per l’IDEC (2008), en Gestió de la cultura Popular per l’ICESB (2000) i en Educació Social per la UAB (1997). Previ a dedicar-se a les arts circenses, treballa del 2009 al 2007, per la companyia de dansa Trànsit Dansa SL en les activitats de residència, gestió i producció dels espectacles i del 2008 al 1998, a l’Ajuntament de Mataró com a directora i tècnica a centres cívics.
Ámbito:
Gestió
Disciplinas:
Programació - Catalunya
Provincia:
BARCELONA

Compartir esta ficha