Búsqueda avanzada

Por nombre

Griselda Juncà Casas

La companyia Hotel iocandi està formada per Griselda Juncà i Tomeu Amer i va néixer  a principis de l’any 2012, quan ens retrobem a Barcelona, després de finalitzar les nostres formacions a l’Escola de Circ Rogelio Rivel i a The National Center for Circus Arts de Londres. D’aquest encontre i de les ganes mútues de fusionar els nostres interessos artístics i les nostres disciplines de circ, va sorgir l’espectacle Esquerdes, estrenat el 2015 a la Fira Trapezi de Reus. L’espectacle s’ha pogut veure en molts festivals, ciutats i pobles arreu de Catalunya, Espanya, Europa i Àsia durant més de 4 anys.


L’any 2019 estrenem l’espectacle Peix a Fira Tàrrega (Premi Moritz Millor estrena de carrer Fira Tàrrega, Premi Drac D’or millor espectacle de carrer Fira Titelles i Premi Ciutart Pollença). Durant aquests anys, l’espectacle ha realitzat més de 80 actuacions arreu del territori i a l’exterior. Recentment ha format part de l’expedició catalana que ha participat al Festival Santiago A Mil a Chile coordinada per l’Institut Ramon Llull i Catalan Arts, i també ha format part del projecte pedagògic de Nilak a la Conca de Barberà amb la col.laboració del Museu de la vida rural.

Com a intèrprets, també hem format part de l’espectacle Invisibles, XXI Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9Barris, Rakkaus, Circ d’Hivern 2018 a Helsinki, Finlàndia o El Fingidor, de Pep Tosar, estrenat al Festival Grec 2021 i encara en gira.

Actualment es troben en creació del seu tercer espectacle CONHORT.

Compañías:
Hotel iocandi, La Persiana
Ámbito:
Artistes de circ, Formadors/es en circ, Gestió
Disciplinas:
Administració, Producció, Trapezi fix
Provincia:
Barcelona

Compartir esta ficha

Espectáculos

Peix