Búsqueda avanzada

Por nombre

Maria Palma Borràs

(Barcelona, 1987). Artista multidisciplinar, amant de la música, alumna de l'Escola Massana, exnedadora de natació sincronitzada i llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (2012). L'any 2013 s'inicia en les arts del circ a la Rogelio Rivel de Barcelona i a la Codarts University of the Arts, Rotterdam, on s'especialitza en equilibris acrobàtics i bàscula i cofunda la companyia Madame Gaüc un projecte que dura vuit anys i li permet desenvolupar-se a nivell artístic i humà. Actualment, està immersa en una nova etapa creativa en format solo, La veu submergida, en la que aposta per la fusió de disciplines com a forma d'impulsar la innovació i la recerca de nous llenguatges. 

Ha format part de diversos espectacles, com ara Corps extrêmes, producció de Chaillot - Théâtre national de la Danse, París (acròbata substituta); Fil, de la cia. Madame Gaüc; Dioptries, de la companyia Toti Toronell; Mans a l’òpera!, producció d’El Petit Liceu, Oopart, de la companyia Tresperté o Estat d’emergència, de la Producció Nacional de Circ de Catalunya o Express, de la cia. Faltan 7 (acròbata substituta).

Compañías:
Maria Palma cia.
Ámbito:
Artistes de circ, Formadors/es en circ, Gestió
Disciplinas:
Acrobàcia amb aparells, Administració, Bàscula, Comunicació, Dansa, Distribució, Equilibrisme, Gerència, Mans a mans, Música, Pallasso/a, Producció, Teatre
Provincia:
Barcelona

Compartir esta ficha

Galería

Espectáculos