Búsqueda avanzada

Por nombre

Cèlia Marcé Oller

L’any 2016 acaba la formació de circ a l'escola Rogelio Rivel de Barcelona, especialitzada en trapezi fix.

L’any 2017 continua la seva formació de trapezi fix a Toulouse, treballant amb professionals com Loreto Tormen, Dominique Johannon,  Catalina Aguayo i Gina Vila, a l'escola de circ “Le Lido” i a “La Grainerie”.

Al tornar a Barcelona, entra en contacte amb a La Central del Circ, on dona continuïtat a la seva especialització de trapezi fix amb directors com Christian Coumin i Pau Portabella.

A finals del 2019, s’inicia la recerca de Nus amb Tomeu Amer i Sílvia Capell i, més endavant, Cèlia Marcé Oller i Pau Portabella segueixen amb el treball de direcció i dramatúrgia de l’espectacle.

Paral·lelament col·labora amb la Cia. Capicua com a trapezista i àgil de mà a mà i amb la Cia.Terna com a àgil de mà a mà i intèrpret d'aro aeri.

Durant el 2020 i 2021 cursa el laboratori anual d’aeris amb Cata Aguayo i es sel·leccionada al programa Espai d’acompanyament de La Central del Circ amb el projecte de Nus.

Actualment forma part de la tercera promoció “FOCON Formalització d’un projecte” de l’esola Le Lido, Toulouse (França) i és artísta en el projecte de circ europeu “de Sur a Sur”.

Compañías:
Cèlia Marcé Oller
Ámbito:
Artistes de circ
Disciplinas:
Il·lusionisme, Manipulació d'objectes, Mans a mans, Teatre, Trapezi fix
Provincia:
Barcelona

Compartir esta ficha

Galería

Espectáculos