Búsqueda avanzada

Por nombre

Anna Cabal Verdés

Busca, contínuament, tot allò que li permet descobrir les possibilitats infinites del nostre cos en moviment.

Al llarg del seu camí ha anat fent tastets de variades disciplines esportives i va ser al 2012, i sense proposar-s’ho, que el circ va entrar a formar part de la seva vida.

I així, sense haver-ho planificat, va anar desenvolupant diferents tècniques aèries i acrobàtiques dins l’Associació d'Amics del circ de Ponent, de Lleida.

Membre de la col.ectiu de circ de Lleida PonentCirc (abans Trapetelando) amb qui ha dut a terme diverses creacions circenses dins i fora del territori lleidatà.

Durant aquests últims anys també ha anat explorant diferents àrees del moviment dins del món de la dansa amb el col·lectiu de contact improvisació lleidatà MOU-LO on ha tingut la gran sort d’aprendre al costat de la ballarina lleidatana Maria Mora qui li va obrir les portes al món de l’Axis Syllabus, disciplina que li ha permès anar més enllà del que fins ara havia estat per a ella la dansa. 

Membre del col.lectiu Free’t (Soundpainting), de Lleida.

Actualment imparteix classes extraescolars de circ i expressió corporal a infants d’entre 6 a 13 anys i, com a mestra de primària, pot traslladar aquests coneixements a la docència i oferir als infants l’oportunitat d’entendre la locomoció del cos des d’un altre punt de vista.

 

Compañías:
PonentCirc
Ámbito:
Artistes de circ
Disciplinas:
Acrobàcia aèria, Dansa, Dansa aèria, Teles
Provincia:
LLEIDA

Compartir esta ficha

Galería