Búsqueda avanzada

Por nombre

Tomás Taboada

 Nascut el 1978 a Rosario Argentina, és artista de circ des dels 20 anys d'edat.  Estudi cinema a la E.P.C.T.V de Rosario Argentina,  on treballant en una filmació de temàtica circense descobreix la seva passió pel circ.  Va estudiar circ a les escoles "Carampa" i "Rogelio Rivel" a Espanya. Especialitzat en malabars amb diàbolo i verticals. Estudia clown, dansa contemporània i teatre físic.

Ha creat i realitzat espectacles en teatres, festivals i gales de circ d'Europa i Llatinoamèrica amb les companyies: "Little Testa", "Dancing Marabú", "Wille", "Paranas", "A crepapelle", "Cia Chimichurri ", "Maleducats ", "Circo Paniko", "Circo Volante" i "Teatre Nacional de Catalunya". Ha estat presentador de númerosos cabarets de circ. Ha col·laborat amb les companyies: "The Chipolatas", "Zirkus Frak", "Produccions Efímeres", "Los Santos", "La Mula", "Side Kunst cirque", "Twisted Fairground" i el " Circ Raluy Legacy" entre altres.

Amb el seu show "4x4!" ha participat en en festivals de tot el món i ha guanyat el premi de l'jurat a l'Millor espectacle al festival "Hein Mück" Bremerhaven / Alemanya

Compañías:
Little Testa
Ámbito:
Artistes de circ, Formadors/es en circ
Disciplinas:
Diàbolo, Pallasso musical, Verticalisme
Provincia:
Barcelona

Compartir esta ficha

Galería

Espectáculos

"4x4!"