Búsqueda avanzada

Por nombre

Laura Cardona Valldosera

Graduada en psicologia per la UB. 

El 2017 entro a formar part del col·lectiu artístic i centre cultural Konvent (Cal Rosal), on realitzo tasques de programació, gestió i producció d'esdeveniments culturals i artístics. El 2019, amb la Clara i la Cèlia, impulsem i desenvolupem el projecte de Konvent Cirk, un espai dedicat al suport a la creació i a l'exhibició de circ contemporani.

El mateix any començo a treballar com a responsable de producció i comunicació de la companyia Som Noise durant la creació de l’espectacle Breach i acompanyo puntualment a la trapezista Cèlia Marcé. Paral·lelament també m’encarrego de la comunicació de l’artista visual Berni Puig.

L’any 2020, fruit de la col·laboració entre Konvent Cirk i la companyia My!Laika, fundem el festival de circ i música Kontrast. Assumeixo tasques de coordinació artística, producció executiva i gestió econòmica del festival.

El mateix any, deixo la companyia Som Noise i començo a treballar com a productora de la nova companyia Impulsos, colze a colze amb el Pau Portabella. Al mateix temps m’integro a l’equip de la cooperativa Versembrant com a responsable de comunicació, i m’encarrego de la gestió de les xarxes socials i la generació de contingut audiovisual.

El 2022, en el marc de La Fira Trapezi Reus, treballo com a ajudant de producció en el projecte “A Catalan Journey” i integro el grup de seguiment del projecte Horitzons de Circ, coordinat per La Grainerie i La Central del Circ. A mitjans de 2022 començo a portar la distribució a Catalunya de l'espectacle Rouge Nord (Cirque Pardi!).

A principis del 2023 entro a formar part de l'equip de Cirque Pardi! com a responsable de producció i distribució internacional. 

Compañías:
Cirque Pardi!, Impulsos, Konvent
Ámbito:
Gestió
Disciplinas:
Distribució, Producció, Programació - Catalunya
Provincia:
Barcelona

Compartir esta ficha