Búsqueda avanzada

Por nombre

Ignasi Gil i Baldero

Diplomat en arts circenses per l’Escola Nacional de Circ de Brasil, a Rio de Janeiro. Especialització en acrobàcia: Parada de mans, trapezi volant, duet aeri i perxa xinesa.

En solitari, amb el número “Perxa”, vaig treballar en gires de circ (Circ Cric), nombrosos events (espectacles inaugurals), gales i festivals; així com en varietés de renom internacional, com “Wintergarten Varieté Berlin". També vaig aparèixer en programes de televisió (“Gong Show” de TVE, “Bohemia” TV3) i spots publicitaris.

Vaig participar en grans produccions (“Llits” del TNC, “Click” Circ d’Hivern de 9Barris, “Setembre” de Res de Res) i produccions de menor format, com “Sextant” al Forum 2004.

En duet, vaig treballar amb l’acròbata Carla Dias amb el número aeri “Bambú”, dirigit pel canadenc Alain Veilleux (Cirque du Soleil). I més tard en la creació conjunta amb la ballarina Mar Gómez de l’espectacle “Perdiendo el tiempo”.

Creador de les companyies ELEGANTS (2011) i ÀTICUS (2007) amb les que vàrem girar fent espectacles de sala i carrer a nivell nacional i internacional, aconseguint premis en diversos festivals; espectacles en els que vaig treballar en profunditat la tècnica del pallasso amb el director i mestre Cristophe Thellier.

Com a assessor artístic, he participat en companyies com Sol Picó, Cia Sifó, Rafael Amargo, Rus & Miri, Circ Los, Res de Res i Circ Bover.

SEGURETAT, TREBALLS EN ALÇADA

Des de sempre he estat apassionat i exigent amb la responsabilitat de treballar en les alçades; tant en els preparatius com en la realització dels espectacles. Autodidacta i interessat en aprendre sempre dels que en saben, he pogut treballar en múltiples creacions al costat de professionals amb quals he millorat i incorporat millors formes i més segures de fer les tasques amb responsabilitat i seguretat.

Conec i em desenvolupo amb comoditat en muntatges en alçada (nusos, estris d’escalada, trenat de cordes i cable d’acer…)

He rebut curs de primers auxilis i riscos laborals i també he rebut formació en “Tècnica i seguretat”, certificada per la AERISC.

Compañías:
Circumflex
Ámbito:
Artistes de circ, Formadors/es en circ
Disciplinas:
Perxa xinesa
Provincia:
Barcelona

Compartir esta ficha