Búsqueda avanzada

Por nombre

Inda Pereda Sánchez

Cia.Inda Pereda és un projecte artísticque es caracteritza per produir espectacles de comèdia gestual sense text i de projecció internacional.

Inda Pereda és actor, clown, director i formador. Des de 2016 crea i produeix els seus propis espectacles essent Trapped i Lubbert les dues primeres obres d'una trilogia amb les quals ha girat per teatres i festivals d'EstatsUnits, Anglaterra, Austria, Alemanya, França, Portugal, Itàlia i Espanya.

Destacant: Soho Theatre (Londres,UK), Internationales Clown festival Wien (Viena, AUST), New York Clown Theatre Festival (Nova York, USA), Jacksons Lane (Londres,UK), Edinburgh Fringe Festival (Edinburg,UK), SalaBARTS (Barcelona,SP), Festival Internazionale Eccentrici (Bergamo,IT), Festival Internacional de Teatro Cómico do Maia (Maia, PT)...

Inda Pereda neix a Vilafranca del Penedès (Barcelona), i es titula com a Intèrpret de Llengua de Signes, dominant així la comunicació a través del gest. Posteriorment es postgradua en Teatre Físic i Creació Teatral a LISPA (London International School of Performing Arts), pedagogia Lecoq. Continua formant-se amb John Wright, Gabriel Chamé, Christine Rossignol, Philippe Gaulier, Angela de Castro, Aitor Basauri, Grzegorz Bral... entre d’altres.

A Anglaterra va treballar com a actor i creador en elencs internacionals de diverses companyies de teatre físic i comèdia com a Teatro en Vilo, EastEnd Cabaret, Seemia Theatre, Normal Love, Nuve Nueve Physical Theatre, Carolyn Defrín, Concert Theatre, etc. Experiències, que el nodreixen com a artista i el duran a actuar en el Sadler’s Wells i el Southbank Centre de Londres. Avui dia col·labora com a clown a Cia. La Tal.

Actualment a més de girar amb els seus espectacles, Inda Pereda també es dedica a dirigir i impartir cursos.

Compañías:
Cia. Inda Pereda
Ámbito:
Artistes de circ, Formadors/es en circ
Disciplinas:
Pallasso/a
Provincia:
Barcelona

Compartir esta ficha

Espectáculos