Vetus Venustas de Ciclicus a Cardedeu

Inici:

Final:

Teatre Auditori Cardedeu. Cardedeu

VETUS VENUSTAS  de Cíclicus Espectacles 

Espectacle de circ -teatre – documental 

Presentació
Un viatge intergeneracional  i de memòria, una reflexió sobre l’horitzó com artistes i com a éssers humans més allà de l’edat.  Vetus Venustas és un exercici de demostració: l’acceptació i l’adaptació als canvis sempre és possible. També en l’ofici del circ.

Sinopsi
Tres artistes grans, companys d’ofici, volen reivindicar el seu espai a l’escena. Es per això que ens descobriran el seu recorregut i la seva trajectòria dins el món artístic. I aquest camí, també acabarà sent una reflexió sobre el seu espai en aquesta societat.

Una creació que parla sobre els canvis, sobre les formes del circ clàssiques i com es confronten amb les del circ contemporani, i quin és el rol que els nous artistes i la societat atorga a la gent gran. La trobada amb artistes joves farà aparèixer els contrastos generacionals, i amb ells, també col·lisions i diferències. Però la convivència i el treball conjunt genera complicitats i  una trobada creativa fins al punt de crear un espectacle singular que sense la suma de totes les parts i mirades no seria possible.

Direcció Leandro Mendoza i dramatúrgia Joan Arqué

Gènere: Circ. Música en viu. Circ documental  

En castellà Durada:

70 minuts

Preu: 12 euros Tots els públics. Recomanat per + 6 anys 


Compartiu aquest esdeveniment