Llenguatges de companyia Impulsos a L'Estruch

Dia:

 20h

L'Estruch. Sabadell

Un personatge inquietant a la vora de la bogeria busca un principi de certesa en un món que es deforma i ens convida a qüestionar el nostre concepte de realitat en un joc de miralls on tot i res és i no és el que sembla. En aquesta cerca delirant aniran apareixent nous personatges sorgits d'universos dispars, composant un deliri col·lectiu de soledats compartides. La fantasia, la metàfora, el fet teatral i el comú cavalcant junts en un caòtic viatge. Circ, teatre, moviment, música i poesia visual al servei d'una dramatúrgia gairebé cinematogràfica que a través de l'absurd i el drama aconseguirà descol·locar-nos i trencar el quadre del que és possible.

Especialitats: Equilibris impossibles, manipulació d'objectes i  de materials , contorsió, transformació d'elements circenses i dels seus usos.

Durada: 60 minuts

Fitxa artística: Pau Portabella; Direcció, dramatúrgia i interpretació; Nacho Flores: Manipulació i equilibri sobre formes geomètriques; Endika Salazar: Manipulació d'objectes i ments; Julie Bergez:  Contorsió i Moviment; Anna Pascual: Acompanyament artístic.

Co-producció: Kaldearte; Bilboko Kalealdia. Amb el suport de: Fàbrica de creació Roca Umbert; El Konvent; Cardedeu Inspirant Cultura; La Grainerie. L'Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu de l'Ajuntament de Sabadell; Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


Preu

10€


Compartiu aquest esdeveniment